+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare


Termeni si conditii

Accesarea site-ului apartamente-vanzare.ro, implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expuse mai jos. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului


Precizari generale

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite prin intermediul site-ului apartamente-vanzare.ro persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de Anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri.

Pagina apartamente-vanzare.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, site-ul nostru nefiind raspunzator. Este interzisa incercarea de a interveni, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop si neasumandu-si nici o obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in Pagina apartamente-vanzare.ro este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat noi nu putem garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe Pagina apartamente-vanzare.ro, utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Intregul continut al paginii apartamente-vanzare.ro apartin site-ului. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Apartamente-vanzare.ro nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau communicate site-ului apartamente-vanzare.ro. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre site-ului apartamente-vanzare.ro. Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia.

Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

Apartamente-vanzare.ro nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor si in general, pentru orice informatie introdusa de utilizator si care nu corespunde realitatii.

Apartamente-vanzare.ro exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

Apartamente-vanzare.ro exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca contractele de vanzare-cumparare negociate sau incheiate pe baza anunturilor apartamente-vanzare.ro nu sunt valabile in conformitate cu legislatia nationala a unui stat afectat, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de vanzare-cumparare.

Este interzisa incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop.

Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.

Site-ul apartamente-vanzare.ro nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca acesta va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Apartamente-vanzare.ro nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce nu tin de administratorii site-ului sau/si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Apartamente-vanzare.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala.

Modificarile prezentului document

Site-ul apartamente-vanzare.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza unilateral, Termenii si Conditiile, in orice moment, fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul apartamente-vanzare.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre tine atunci cand utilizezi acest Site, inclusiv a datelor cu caracter personal. Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal, furnizate atunci se acceseaza Site-ul.

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, apartamente-vanzare.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta.

Apartamente-vanzare.ro poate colecta de la utilizator date cu caracter personal numai cu acordul sau si furnizandu-le voluntar.

Datele cu caracter personal nu vor fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului cu exeptia cand acestea sunt solicitate de catre organele de specialitate in urma depunerii unor plangeri de dauna, frauda, ofensa, sau alte prejudicii aduse utilizatorilor apartamente-vanzare.ro. Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi: a)dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte; b)dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi; c)notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit.a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat; d) dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau îndepărta la liberă alegere, porţiuni ale Politicii de confidenţialitate.Veţi găsi de fiecare dată ultima variantă a acestei Politici la această adresă împreună cu data ultimei modificări. Această Politică este o completare la oricare alţi termeni şi condiţii aplicabili site-ului apartamente-vanzare.ro.

feedback
Apartamente-vanzare.ro