+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

42.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact Edil

Date Agent:
Nume: Florin Bobe
Telefon: 0369-435792
0753-680192;
Email: florin.bobe@edil.ro

Date Agentie:
Nume: Edil
Telefon: 0264590677
Email: office@edil.ro

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-03-18 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate SIBIU
Suprafata Utila 55 mp
Numar Camere 2
Compartimentare Decomandat
Pret 42.000 euro
Cartier VASILE AARON
An Constructie 1990
Etaj parter/10
Confort I
Pret/Mp 764 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 1
Numar Bai 1
Numar Balcoane 1
Usa Intrare Nespecificat
Podele Nespecificat
Mobilat Nespecificat
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre sticla si lemn
Stare Interior buna
Mai multe Detalii

Utilitati

Sistem Incalzire centrala proprie

Detalii

Agentia imobiliara Edil va ofera spre vanzare un apartament 2 camere,confort 1,total decomandat,parter inalt in bloc turn,zona Vasile Aaron-Peco-Aral. Blocul este izolat recent ,apartamentul dispune de pivnita si de balcon,suprafata utila de 55 mp. Finisajele sunt modeste, la nivelulu aniilor '90:balconul este inchis pe sistemul vechi, (fier cornier si sticla),pardoseala este acoperita cu parchet de lemn(bine intretinut)-inclusiv pe hol si in bucatarie este parchet-,faianta model vechi,pe hol si in bucatarie sunt monate lambriuri lemn,tamplaria usilor si ferestrelor este din, lemn.Apartamentul dispune de centrsls termica si este izolat la nivelul pardoselii(sub parchet).Compartimentarea spatiului este optima,hol mare din care se intra in restul incaperilor.Pret 42.000 euro,usor negociabil.Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.Agentia imobiliara Edil va ofera spre vanzare un apartament 2 camere,confort 1,total decomandat,parter inalt in bloc turn,zona Vasile Aaron-Peco-Aral. Blocul este izolat recent ,apartamentul dispune de pivnita si de balcon,suprafata utila de 55 mp. Finisajele sunt modeste, la nivelulu aniilor '90:balconul este inchis pe sistemul vechi, (fier cornier si sticla),pardoseala este acoperita cu parchet de lemn(bine intretinut)-inclusiv pe hol si in bucatarie este parchet-,faianta model vechi,pe hol si in bucatarie sunt monate lambriuri lemn,tamplaria usilor si ferestrelor este din, lemn.Apartamentul dispune de centrsls termica si este izolat la nivelul pardoselii(sub parchet).Compartimentarea spatiului este optima,hol mare din care se intra in restul incaperilor.Pret 42.000 euro,usor negociabil.Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.

Agent: Florin Bobe
Numar Telefon: 0369-435792; 0753-680192
Id 0ferta: APSB182708
Data: 2012-01-27
feedback
Apartamente-vanzare.ro