+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

55.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact Edil

Date Agent:
Nume: Decebal Lupu
Telefon: 0765 296662
Email: decebal.lupu@edil.ro

Date Agentie:
Nume: Edil
Telefon: 0264590677
Email: office@edil.ro

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-03-18 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate SIBIU
Suprafata Utila 70 mp
Numar Camere 3
Compartimentare Decomandat
Pret 55.000 euro
Cartier TURNISOR
An Constructie 1990
Etaj 5/5
Confort I
Pret/Mp 786 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 1
Numar Bai 1
Numar Balcoane 1
Usa Intrare Nespecificat
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre termopan
Stare Interior buna
Mai multe Detalii

Utilitati

Sistem Incalzire centrala proprie
Aer conditionat Da
Internet Da

Detalii

Agentia imobiliara Edil va ofera spre vanzare un apartamentu de 3 camere,este decomandat,are suprafata de 70 mp.Se afla la etajul 5/5,in zona Turnisor.Este suprainaltare construita in anul 2007,din BCA,apartament pe un singur nivel,construit cu aceleasi materiale si cu aceeasi structura de rezistenta cu cea a blocului.Blocul este termoizolat exterior si nou zugravit.Apartamentul are un balcon spatios,iar panorama este catre Centrul Orasului,poate fi vazut in ansamblu din balcon si din apartament orasul vechi.Pe scara se afladoar 12 apartamente. Apartamentul este complet mobilat si utilat.Are cada cu hidromasaj,alarma,lumini reglabile,electrocasnice noi,cablu,internet,mobilier nou.Suprafata 70 mp.Pret 55.000 euro,fAgentia imobiliara Edil va ofera spre vanzare un apartamentu de 3 camere,este decomandat,are suprafata de 70 mp.Se afla la etajul 5/5,in zona Turnisor.Este suprainaltare construita in anul 2007,din BCA,apartament pe un singur nivel,construit cu aceleasi materiale si cu aceeasi structura de rezistenta cu cea a blocului.Blocul este termoizolat exterior si nou zugravit.Apartamentul are un balcon spatios,iar panorama este catre Centrul Orasului,poate fi vazut in ansamblu din balcon si din apartament orasul vechi.Pe scara se afladoar 12 apartamente. Apartamentul este complet mobilat si utilat.Are cada cu hidromasaj,alarma,lumini reglabile,electrocasnice noi,cablu,internet,mobilier nou.Suprafata 70 mp.Pret 55.000 euro,fix.Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.ix.Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.

Agent: Decebal Lupu
Numar Telefon: 0765 296662
Id 0ferta: APSB182294
Data: 2012-01-13
feedback
Apartamente-vanzare.ro