+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

31.380

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact Edil


Date Agentie:
Nume: Edil
Telefon: 0264590677
Email: office@edil.ro

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-01-22 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate SIBIU
Suprafata Utila 45 mp
Numar Camere 2
Compartimentare Decomandat
Pret 31.380 euro
Cartier TURNISOR
An Constructie 2008
Etaj 1/2
Confort I
Pret/Mp 697 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 1
Numar Bai 1
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare Nespecificat
Podele Nespecificat
Mobilat Nespecificat
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre sticla si lemn
Stare Interior clasic
Mai multe Detalii

Detalii

DEZVOLTATOR IMOBILIAR vinde apartamente 2 camere cu preturi incepand de la 31. 380 €.( apartamente in executie – finalizare Ianuarie 2014) si de la 46. 500 € in blocurile deja intabulate.  Dispunem de 10 modele diferite de apartamente 2 camere cu suprafete de la 45 la 70 mp. Apartamentele se vor preda la stadiul de GRI AVANSAT. Stadiul de GRI AVANSAT cuprinde: centrala termica de apartament proprie(garantie) si instalatie completa, usa metalica, sapa autonivelanta, peretii gletuiti si pregatiti pentru o mana de lavabila, instalatii electrice , apa, canal, gaz trase in apartament, contor de apa, gaz, curent, instalatie electrica cu toate terminalele incluse( prize, intrerupatoare, comutatoare, priza de internet, priza de televizor, priza de telefon) NOTA: La cerere, apartamentele pot fi predate si la cheie. (cost suplimentar 3500- 4000 Euro; clientul alege materialele de finisaj) LOC DE PARCARE NOMINAL.( se ofera in costul apartamentului ).  Modalitati de plata: A)PLATA INTEGRALA IN FAZA DE CONSTRUCTIE B)AVANS 30% - 70% LA FINALIZARE C)AVANS 5%- 95% LA FINALIZARE ( PRIMA CASA) Acceptam orice forma de creditare bancara inclusiv Prima Casa. Locatie: Turnisor, str. Frunzei / Ogorului. Drumurile, locurile de parcare, aleile pietonale sunt amenajate cu dale. Distanta dintre blocuri este generoasa. Toate blocurile sunt insorite, luminate. Merita sa ajungeti in cartier pentru a va convinge de frumusetea si beneficiile unui cartier rezidential nou. Peste 300 de familii locuiesc deja la noi.  Pentru informatii suplimentare va rog contactati-ma la tel 0753-680192 sau e-mail : bobeflorin@yahoo.com

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: APSB200600
Data: 2013-07-29
feedback
Apartamente-vanzare.ro