+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

49.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact Edil


Date Agentie:
Nume: Edil
Telefon: 0264590677
Email: office@edil.ro

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-02-22 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate SIBIU
Suprafata Utila 87 mp
Numar Camere 3
Compartimentare Decomandat
Pret 49.000 euro
Cartier SELIMBAR
An Constructie 2008
Etaj 1/3
Confort I
Pret/Mp 563 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 1
Numar Bai 1
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare Nespecificat
Podele Nespecificat
Mobilat Nespecificat
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre termopan
Stare Interior clasic
Mai multe Detalii

Detalii

NOU ! DEZVOLTATOR vand apartamente 3 camere,2 bai , 2 balcoane confort 1, decomandat in constructii noi tip vila, in Selimbar, intabulate sau in stare de executie. Ansamblul imobiliar va cuprinde 6 vile cu 3 niveluri ( P+E+E ), fiecare vila cu cate 6 apartamente.Vilele sunt situate intr-o zona linistita , aerisita, cu acces pe drum asfaltat. Apartamentele au suprafata construita de 107 mp si suprafata utila de 87 mp si fiecare va detine un loc de parcare amenajat in fata vilei. Apartamentele de la parter primesc o curte de 100 mp cu acces auto dispusa in jurul apartamentului , beneficiaza de instalatie de incalzire in pardoseala iar apartamentele de la etajul 2 primesc spre folosinta podul (toata suprafata de deasupra apartamentului = 40 mp utilizabili). Apartamentele se predau la stadiul de semifinisat avansat sau la stadiul de finisat total (cheie) in functie de preferinta clientului ( materialele pentru finisaje le alege clientul din catalog de monstre ). Se accepta toate formele de creditare bancara inclusiv Prima Casa. Pentru apartamentele in executie se fac rezervari cu suma de 1000 Euro si rezervare la fondul de garantare ptr programul Prima Casa – oferim consultanta ptr credit. Pentru plata cash sau avans peste 20 % se ofera reduceri de pret. Pret incepand cu 49.000 ( etajul 1 )

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: APSB200116
Data: 2013-07-12
feedback
Apartamente-vanzare.ro