+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

80.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact Edil


Date Agentie:
Nume: Edil
Telefon: 0264590677
Email: office@edil.ro

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-03-18 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate SIBIU
Suprafata Utila 120 mp
Numar Camere 2
Compartimentare Decomandat
Pret 80.000 euro
Cartier CENTRAL
An Constructie 2000-2008
Etaj 1/1
Confort I
Pret/Mp 667 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 1
Numar Bai 2
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare Nespecificat
Podele Nespecificat
Mobilat Nespecificat
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre termopan
Stare Interior buna
Mai multe Detalii

Utilitati

Sistem Incalzire centrala proprie
Internet Da

Detalii

Agentia imobiliara Edil,va ofera spre vanzare un apartament, situat la casa, la etajul 1, in zona Uzinei.Acesta este format din:2 camere decomandate,hol,bucatarie,2 bai,spatiu de depozitare la demisol-amenajat ca o a treia camera.Este finisat:parchet,gresie,faianta,geamuri termopane si tamplarie PVC,centrala termica,interfon,CAT TV,internet.Suprafata 120 mp.Pret 80.000 euro negociabil.Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.Merita vazut!Agentia imobiliara Edil,va ofera spre vanzare un apartament, situat la casa, la etajul 1, in zona Uzinei.Acesta este format din:2 camere decomandate,hol,bucatarie,2 bai,spatiu de depozitare la demisol-amenajat ca o a treia camera.Este finisat:parchet,gresie,faianta,geamuri termopane si tamplarie PVC,centrala termica,interfon,CAT TV,internet.Suprafata 120 mp.Pret 80.000 euro negociabil.Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.Merita vazut!Agentia imobiliara Edil,va ofera spre vanzare un apartament, situat la casa, la etajul 1, in zona Uzinei.Acesta este format din:2 camere decomandate,hol,bucatarie,2 bai,spatiu de depozitare la demisol-amenajat ca o a treia camera.Este finisat:parchet,gresie,faianta,geamuri termopane si tamplarie PVC,centrala termica,interfon,CAT TV,internet.Suprafata 120 mp.Pret 80.000 euro negociabil.Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos.Merita vazut!

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: APSB179574
Data: 2011-10-13
feedback
Apartamente-vanzare.ro