+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

32.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact Edil


Date Agentie:
Nume: Edil
Telefon: 0264590677
Email: office@edil.ro

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-01-16 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate SIBIU
Suprafata Utila 50 mp
Numar Camere 2
Compartimentare Decomandat
Pret 32.000 euro
Cartier AEROPORT
An Constructie 2008
Etaj parter/3
Confort I
Pret/Mp 640 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 1
Numar Bai 1
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare Nespecificat
Podele Nespecificat
Mobilat Nespecificat
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre sticla si lemn
Stare Interior clasic
Mai multe Detalii

Detalii

Vila este situata in zona Lazaret,zona de case si vile,dispusa pe 4 niveluri, D+P+E+M.Dispunerea spatiilor locative+dependinte pe niveluri este astfel: -demisol=4 locuri parcare si 4 boxe -parter:2 apartamente cu 3 camere -etaj:3 apartamente cu 2 camere -mansarda:3 apartamente cu 2 camere Tipuri apartamente: apartamente 2 camere=50 mp utili+5.5 mp 2 balcoane=32.000 euro(ap4,si7) apartamente 2 camere=54 mp utili+3 mp 1 balcon=35.000 euro(ap 3 si ap 5) apartamente 2 camere=54 mp utili+3 mp 1 balcon=33.000 euro(ap 6 si ap 8) apartamente 3 camere=71 mp utili+4 mp logie inclusa=42.000 euro(ap 1si ap2 Constructia se realizeaza cu zidarie din caramida tip porotherm si se izoleaza cu termosistem de 10 cm.Fiecare apartament primeste 1 loc de parcare suprateran gratuit.Optional se poate cumpara loc de parcare subteran+boxa de3.5 mp cu suma de 3.000 euro.Apartamentele se predau la stadiul de gri avansat fara centrala termica(utilitati contorizate,sapa,tinci,termopane,usa intrare,calorifere).Termen de finalizare aprilie-mai 2014.Optional la apartament de 3 camere-parter se poate cumpara teren /gradina de 50 mp cu suma de 3.000 euro.

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: APSB203665
Data: 2013-10-18
feedback
Apartamente-vanzare.ro