+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

85.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-20 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 145 mp
Numar Camere 5
Compartimentare
Pret 85.000 euro
Cartier Indisponibil
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 586 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

OFERTA APARTAMENT. APARTAMENTUL ARE 5 CAMERE 2 BAI CONFORT 1, SEMIDECOMANDAT TERASA 10 M CENTRALA PROPRIESTRUCTURA ELASTICA A CONSTRUCTIEI SE BAZEAZA PE GRINZI DE OTEL/BETON ANTISEISMICE, CARE LUCREAZA INTR-UN SISTEM UNIC INCORPORAT IN STRUCTURA IZOLATA TERMIC SI FONIC. CONSTRUCTIA, DATA IN FUNCTIUNE IN 1981, ESTE CONSIDERATA CA FIIND UNA DIN CLADIRILE FOARTE BINE ASIGURATE ANTISEISMIC DIN CAPITALA. STRUCTURA SUBTERANA A CONSTRUCTIEI ESTE ADAPOST ATOMIC. APARTAMENTUL SITUAT IN SECTORUL 4 IN IMEDIATA APROPIERE A PIATA BERCENI .ESTE FOARTE COMOD CU O SERIE LARGA DE SERVICII SI UTILITATI (MALL, SUPERMARKET (TOATE), MINIMARKET NON STOP, RESTAURANT, TERASE, BAR, CINEMATOGRAF, SALA CONFERINTE, CASINO, POSTA, AGENTIE TAROM / CFR, BANCA (APROAPE TOATE), FARMACIE, PIATA, PARC PENTRU COPII, PARC PENTRU ANIMALE, PARCARE, SPALATORIE AUTO, SALA SPORT, STADION, CRESA, GRADINITA, SCOALA, LICEU, STATIE TAXI, STATIE TRANSPORT IN COMUN, METROU, ETC INTR-UN BLOC DE REFERINTA PENTRU CARTIER, CU OAMENI CIVILIZATI SI GOSPODARI, APARTAMENTUL DE CCA 120 MP PREVAZUT CU CENTRALA TERMICA PROPRIE ESTE UNIC PRIN FRUMUSETE.MERITA VIZIONAT
Tel:762718884

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT687125
Data: 2013-09-19
feedback
Apartamente-vanzare.ro