+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

190.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-12-12 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 125 mp
Numar Camere 5
Compartimentare
Pret 190.000 euro
Cartier Indisponibil
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 1.520 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

PROPRIETAR -VAND APARTAMENT DEOSEBIT - ZONA ARMENEASCA. PROPRIETAR, VAND APARTAMENT ELEGANT CU O ATMOSFERA NOBILA. CONFORT 1, RENOVAT, SITUAT ULTRACENTRAL, ZONA ARMENEASCA – SPATARULUI, LA 5 MINUTE DE UNIVERSITATE,ZONA LINISTITA. APARTAMENTUL ARE 2 INTRARI SI ESTE SITUAT LA PARTER, INTR-O CLADIRE S+P+4, CONSTRUITA IN PERIOADA INTERBELICA, CU STRUCTURA DE BETON, FARA INCADRARE LA CLASELE DE RISC SEISMIC. VEDERE STRADALA,FOARTE SPATIOS, BINE COMPARTIMENTAT, SUPRAFATA 160 MP, COMPUS DIN 5 CAMERE,BUCATARIE,3 HOLURI,3 BAI,2 BALCOANE, CAMERA DE USCAT RUFE,DEBARA SI O BOXA LA SUBSOL. LIVINGROOM – 50 MP,FOARTE LUMINOS FINISAJE DEOSEBITE HOL INTRARE MARMURA PARCHET MASIV STEJAR ORIGINAL STUCATURA IPSOS DEOSEBITA SEMINEU PLACAT CU MARMURA BIBLIOTECA INCASTRATA – RAMA FOITA AUR MARMURA / GRESIE + LEMN PENTRU BAI INSTALATIE ELECTRICA REFACUTA – DOZE SI VARIATOARE – BTICINO AER CONDITIONAT CENTRALA PROPRIE – CALORIFERE OTEL PARCARE IN CURTEA INTERIOARA SI IN STRADA GRATII FIER FORJAT LA TOATE GEAMURILE PRETABIL ATAT LOCUINTA CAT SI SEDIU FIRMA
Tel:726382789

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT563377
Data: 2013-09-10
feedback
Apartamente-vanzare.ro