+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

90.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-12-14 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 4
Compartimentare
Pret 90.000 euro
Cartier Indisponibil
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 90.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

SCHIMB AP 4 CAM CONF 1 DECOMANDAT CU 2-3 CAMERE LA CASA CURTE. FARA INTERMEDIARI.SCHIMB AP 4 CAMERE CONF 1 DEC ET 4/4,100 MP.BUCURESTI BERCENI STRAJA SECT 4 ZONA LINISTITA,CURATA CU VEGETATIE MULTA.SCHIMB CU CASA LA CURTE 2-3 CAMERE SI TEREN 700-1000 MP LANGA BUCURESTI CCA 5-35 KM PROVINCIE PLUS DIFERENTA .RENOVAT IN TOTALITATE 2009;ACOPERIS REPARAT 2012; USI NOI IN TOATA CASA,USA METALICA INTRARE,TERMOPANE,PARCHET,FAIANTA,GRESIE,USI GLISANTE LA BUCATARI SI DEBARA,2 BAI.SCAFE SI SPOTURI IN CAMERE SI BUC,PRIZE,INTRERUPATOARE SI CABLURILE DE RETEA NOI IN TOATA CASA,TABLOU ELECTRIC NOU CU SIGURANTE AUTOMATE. PERETII DUBLATI INTERIOR CU POLISTILEN EXUDAT VERDE PENTRU IZOLATIE TOATA CASA,ZUGRAVIT CU LAVABILA FARA NICI O FISURA DE LA CUTREMURELE ANTERIOARE(1977) SAU DE LA PLOI. UN BALCON LA DORMITOR,TREI HOLURI SUB FORMA DE U DIMENSIUNE 17MP,SUFRAGERIA 18MP;2 LOCURI DE PARCARE,2 BOXE LA SUBSOLUL BLOCULUI.STATIA DE AUTOBUZ SI CARREFOR HUEDIN 1 MIN;5 MINUTE METROUL PIATA SUDULUI CU 381,77,PIETE IN APROPIERE,PIATA PROGRESU 5 MIN,PIATA RESITA 2 MIN,PIATA METALURGIEI 10 MIN,PIATA SUDULUI 5 MIN.CADASTRU LA CASA PLATIT INTEGRAL, APARTAMENT FARA DATORII APARTAMENTUL ESTE ESTIMAT LA 90.000 EURO.MAI MULTE POZE PE EMAIL.
Tel:724987660

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT133190
Data: 2013-09-02
feedback
Apartamente-vanzare.ro