+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

35.800

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-12-18 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 81 mp
Numar Camere 3
Compartimentare
Pret 35.800 euro
Cartier Indisponibil
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 442 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

OCAZIE, 2 CAMERE DECOMANDATE, BUCURESTI, MILITARI, GORJULUI, ETAJ 2/4. VAND URGENT APARTAMENT CU 2 CAMERE DECOMANDATE, ETAJ 2/ 4, 1975, MILITARI, GORJULUI, 4 MINUTE FATA DE METROU GORJULUI - MILITARI, DE AUTOBUZELE 336, 236, 61, 62, DE PIATA GORJULUI SI DE MAGAZINUL DIN PIATA GORJULUI "CARREFOUR MILITARI", LA O STATIE DE CORA LUJERULUI, CENTRALA TERMICA, AER CONDITIONAT, USI INTERIOARE DIN TERMOPAN, CULOARE ALB, FERESTRE DIN TERMOPAN, GRESIE SI FAIANTA LA BAIE, BUCATARIE SI PE HOLURI. APARTAMENTUL ARE CADASTRU, INTABULARE, CARTE FUNCIARA, CERTIFICAT ENERGETIC. USA ANTIEFRACTIE, AERUL CONDITIONAT, CENTRALA TERMICA, USILE INTERIOARE DIN TERMOPAN SUNT IN GARANTIE 2 ANI, 10 ANI, DUPA CAZ. BAIA SI BUCATARIA, IN AFARA DE CAMERE, AU GEAMURI DE AERISIRE DIN TERMOPAN AFARA, IN EXTERIORUL BLOCULUI. GARANTIA CENTRALEI TERMICE "CALOMA", DE 2 ANI CURGE DE LA INCEPUTUL ACESTUI AN, CU POSIBILITATEA PRELUNGIRII PANA LA 4 ANI. LA CENTRALA TERMICA ESTE ELIBERATA AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE A CENTRALEI PE GAZ. EXISTA, DE ASEMENEA, MONTATE ELECTROVANA SI SENSOR DE DETECTARE A GAZULUI, CONFORM NORMELOR LEGALE, IN VIGOARE. BUCATARIA CONTINE FRIGIDER NOU, IN TERMEN DE GARANTIE, CENTRALA TERMICA "CALOMA" (IN TERMEN DE GARANTIE), CHIUVETA DIN INOX, GRESIE, FAIANTA SI GEAM TERMOPAN DE AERISIRE IN EXTERIORUL BLOCULUI. BAIA CONTINE CHIUVETA, VAS WC, CADA, CALORIFER, GRESIE, FAIANTA SI GEAM TERMOPAN DE AERISIRE IN EXTERIORUL BLOCULUI. USILE INTERIOARE SUNT DIN TERMOPAN, CULOARE ALB. EXISTA, DE ASEMENEA, APOMETRE LA BAIE PENTRU APA RECE SI APA CALDA. FIECARE PROPRIETAR DIN BLOC ARE ROBINETI CU APA CALDA SI RECE LA SUBSOLUL BLOCULUI, IN AFARA DE APOMETRELE DIN CASA SI DE CENTRALE TERMICE. IN APARTAMENT ESTE NECESARA DOAR APA RECE, INCALZITA PRIN CENTRALA TERMICA. BLOCUL CONTINE APARTAMENTE CU 2 SI 3 CAMERE. LOCUL SITUARII BLOCULUI: IN APROPIEREA SCOLII 309 SI A STRAZII MOINESTI DIN CARTIER MILITARI, SECTOR 6. CHELTUIELILE DE INTRETINERE SUNT FOARTE MICI: APA RECE PLUS COSTUL ALTOR UTILITATI AJUNG LA SUMA DE 60- 80 LEI RON PE LUNA. CHELTUIELILE LA GAZE NATURALE, IN MAJORITATEA LUNILOR ANULUI, AJUNG LA SUMA DE 12- 15 LEI RON PE LUNA. IN LUNA DE VARF A IERNII, CHELTUIELILE LA GAZE NATURALE AJUNG LA SUMA DE MAXIM 150 LEI RON, IN FUNCTIE DE CONSUM. CHELTUIELILE LA ENERGIE ELECTRICA AJUNG IN JURUL SUMEI DE 30 LEI RON PE LUNA. IN BLOC SE POATE INSTALA CABLU PENTRU TELEFON, FAX, INTERNET SI TELEVIZOR PRIN RDS- RCS. COSTUL INTERNETULUI PRIN STICK RDS AJUNGE LA SUMA DE 15 LEI RON PE LUNA. CHELTUIELILE LA IMPOZITUL PE APARTAMENT, LA GAZE NATURALE, LA ENERGIE ELECTRICA, LA INTRETINERE SUNT ACHITATE LA ZI. TOATE ACTELE SUNT IN REGULA, CURATE DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC. NU EXISTA INSTITUITA NICIO IPOTECA PE APARTAMENT.
Tel:770916590

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT544185
Data: 2013-09-20
feedback
Apartamente-vanzare.ro