+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

33.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-21 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 1
Compartimentare
Pret 33.000 euro
Cartier Indisponibil
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 33.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

- UTILITATI UTILITATI GENERALE: CURENT, APA, CANALIZARE, GAZ, CATV, TELEFON, TELEFON INTERNATIONAL SISTEM INCALZIRE: CALORIFERE CLIMATIZARE: AER CONDITIONAT ACCES INTERNET: WIRELESS FINISAJE STARE INTERIOR: RENOVAT FERESTRE CU GEAM TERMOPAN: PVC JALUZELE: VERTICALE USA INTRARE: METAL IZOLATII TERMICE: BLOC IZOLAT TERMIC, INTERIOR, EXTERIOR PODELE: PARCHET, GRESIE USI INTERIOR: CELULARE PERETI: VOPSEA LAVABILA, FAIANTA DOTARI BUCATARIE: MOBILATA CONTORIZARE: APOMETRE MOBILAT: NEMOBILAT DOTARI IMOBIL: SPATII AGREMENT, GRADINA, INTERFON, LIFT ALTE DETALII ZONA AMENAJARE STRAZI: ASFALTATE ILUMINAT STRADAL MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN ALTE INFORMATII VECINATATI: GRAND ARENA MALL LIDL ALTE DETALII: VECINATATI: SPATII COMERCIALE PRECUM GRAND ARENA SAU SUN PLAZA, SCOLI, GRADINITE ALTE DETALII: IMOBILUL A FOST RENOVAT COMPLET IN URMA CU DOI ANI CAND A FOST INLOCUITA INSTALATIA SANITARA, INSTALATIA TERMICA SI ADAUGATA O LINIE ELCTRICA NOUA. IMOBILUL ARE SISTEMUL DE ILUMINAT CU TELECOMANDA, UN BAR ACOPERIT CU STICLA SECURIZATA NEAGRA, IAR BLOCUL A FOST IZOLAT TERMIC. IMOBILUL ESTE AMPLASAT PE PARTEA LINISTITA A BLOCULUI, DEPARTE DE BULEVARD SI DE ZGOMOTE. IN IMEDIATA APROPIERE A BLOCULUI SE AFLA UN CENTRU SPA DOTAT CU PISCINA. BLOCUL ARE TREI SCARI SI SASE LIFTURI SI A FOST CONSTRUIT TIP HOTEL. IN FATA BLOCULUI SE AFLA UN PARC CU MULTA VERDEATA SI SPATII SPECIAL AMENAJATE PENTRU COPII. BLOCUL SE AFLA IN IMEDIATA APROPIERE A UNOR CENTRE COMERCIALE, SCOLI, GRADINITE SI MIJLOACE DE TRANSPORT. MERITA VIZIONAT.
Tel:728037874

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT535741
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro