+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

50.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-20 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 1
Compartimentare
Pret 50.000 euro
Cartier MACARALEI
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 50.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

PROPRIETAR VINDE APARTAMENT CU 1 CAMERA(14MP), SALON+BUCATARIE(19MP)BAIE(4. 5MP)IN TOTAL37. 5MP PLUS PODUL DE SUS, JOS ARE CURTE . ESTE SITUAT IN CENTRUL ISTORIC PE STRADA SELARI COLT CU LIPSCANI LA ETAJUL 2(BLOC CU 2 ETAJE REF. TERASA TEAM PUB SI BARTINI) APARTAMENTUL IN PROPRIETATE CU ACTE IN REGULA, ESTE UNA DINTRE SINGURELE CLADIRI DIN CENTRUL ISTORIC CARE A FOST REABILITATA IN TOTALITATE IN ANUL 1998 PENTRU CA IN JUMATATE DIN BLOC A FOST MULTI ANI PRIMARIA SECTORULUI 3. TOATA FATADA ESTE IN REGULA SI NU ARE NEVOIE DE REABILITARE. IN PARTEA STANGA A BLOCULUI SA RIDICAT O CLADIRE NOUA DE 3 ETAJE PENTRU CENTU COMERCIAL SI SHOPING DE LUX SI IN PARTEA DREAPTA A BLOCULUI SE VA CONSTRUI UN HOTEL DE 2 ETAJE SI CENTRU COMERCIAL LA PARTIER, DECI CLADIREA VA FI SUPER CONSOLIDATA PE AMANDOUA PARTI, APARTAMENTUL ARE BAIE NOUA COMPLET MOBILATA, IN REST NU ESTE MOBILAT DEOARECE A FOST RENOVAT IN MAI 2013, LA BUCATARIE ARE FAIANTA SI GRESIA PUSA SI TOATE TEVILE SI PRIZELE. SAU PUS GEAMURI NOI DE TERMOPAN(TRIPAN 5 CAMERE PENTRU ZGOMOT) APARTAMENTUL ARE 4 METRI DE INALTIME, SA PASTRAT VECHIUL STIL, DAR SE POATE FACE SI TAVAN FALS, SA PASTRAT SI PARCHETUL VECHI. PERETI MAI TREBUIE GLETUITI SI VOPSITI SI SCHIMBAT TABLOUL ELECTRIC, SE VINDE SEPARAT IN 50000 DE EURO SAU IMPREUNA CU ALT APARTAMENT DE 55 MP LA ACELASI ETAJ, AMANDOUA SE VAND IN 115. 000 EURO
Tel:766643132

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT568551
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro