+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

168.500

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-01-21 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 116 mp
Numar Camere 4
Compartimentare
Pret 168.500 euro
Cartier LIBERTATII
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 1.453 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

APARTAMENT - CALEA CALARASILOR - BUCURESTI. DETALII CARACTERISTICI GENERALE --- CONSTRUCTIE TIP REZIDENTIAL AMPLASAT IN ZONA A-I-A A MUNICIPIULUI --- APARTAMENT DE 4 CAMERE IN BLOC P + 8E, TRANSFORMAT IN 3 CAMERE SI RENOVAT RECENT --- AMENAJARI RECENTE CU FINISAJE DE CALITATE SUPERIOARA: PERETI CU VOPSITORII STUCO-VENETIAN, PARDOSEALA PARCHET LEMN SI GRESIE IMPORT IN ZONELE RECI, FAIANTA IN GRUPURILE SANITARE SI IN BUCATARIE. TAMPLARIA – FERESTRELOR ESTE DIN PVC CU GEAM TERMOPAN. USILE SUNT DIN LEMN MASIV. APARTAMENTUL ARE USA METALICA DE ACCES SI ALARMA. --- SUPRAFATA UTILA 95 MP,SUPRAFATA CONSTRUITA 110 MP. --- 1 LOC DE PARCARE CU SPATIU EFFECTIV PENTRU 2 MASINI CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE --- FUNDATII BETON --- STRUCTURA DE REZISTENTA DIN CADRE DE BETON ARMAT CU INCHIDERI DIN ZIDARIE --- PLANSEE DIN BETON ARMAT --- INSTALATII ELECTRICE SI DE ILUMINAT INCANDESCENT SI FLUORESCENT --- INSTALATII APA – CANALIZARE, SANITARE --- INCALZIRE CENTRAL – TERMOFICARE, CU RADIATOARE DE OTEL --- APOMETRE --- INSTALATII DE AER CONDITIONAT IN 2 CAMERE --- INTERFON ACCES BLOC (PAZA PERMANENTA) TRANSPORT IN COMUN SI FACILITATI TRANSPORT IN COMUN --- STATIE TRAMVAI (40, 56), TROLEU (70, 79, 92) – IN FATA BLOCULUI --- STATIE METROU “PIATA MUNCII: – 10 MINUTE DE MERS PE JOS FACILITATI --- MAGAZIN “MEGA IMAGE” SI PIATA, 5 RESPECTIV 10 MINUTE DE MERS PE JOS --- RESTAURANT “LA MAMA” IN FATA BLOCULUI, RESTAURANT “TRATTORIA” 100 METRII DISTANTA --- PARC, BISERICA, GRADINITA - 50 DE METRII
Tel:762763059

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT606178
Data: 2013-09-11
feedback
Apartamente-vanzare.ro