+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

98.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-12-14 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 52 mp
Numar Camere 2
Compartimentare
Pret 98.000 euro
Cartier FUNDENI
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 1.885 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

- FINISAJE STARE INTERIOR: RENOVAT FERESTRE CU GEAM TERMOPAN: PVC RULOURI/OBLOANE: LEMN USA INTRARE: METAL ALTE DETALII ZONA AMENAJARE STRAZI: ASFALTATE PARTICULAR VAND APARTAMENT SPLAIUL UNIRII COMPLET RENOVAT 2013.BAIE ARE OB.SANITARE, NOI NEFOLOSITE, SI INSTALATIE MASINA DE SPALAT PRIZA ALIMENTARE SI SCURGERE... BUCATARIA ARE, INSTALATIE ELECTRICA SI SANITARA NOUA FERESTRE TERMOPAN GEALAN CU 5 CAMERE APARTAMENTUL ESTE DOTAT CU ALARMA SI USA METALICA NOUA .2 A.C. PARCHET NOU,GRESIE SI FAIANTA NOI.APOMETRE, REPARTITOARE. IMOBIL ESTE CONSTRUIT IN 1996 APARTAMENTUL ARE INTRARE STRADALA, VEDERE FATA SPRE CHEIUL DAMBOVITEI. APARTAMENT LIBER. BLOCUL ESTE PRINTRE CELE MAI SIGURE CONSTRUCTII DIN CATEGORIA LOR, FIIND BLOCURI MONOLIT. BUCATARIA ESTE MARE SI DREPTUNGHIULARA,ARE 11 MP, SI DORMITORUL 13MP SI LIVINGUL 22MP. VEDEREA ESTE LIBERA, NU AVETI NICI O CONSTRUCTIE IN FATA.SE VEDE CASA POPORULUI SI MAGAZINUL UNIREA.. PRET VANZARE 98.000 EURO.. TEL 0732... VEZI TOT NUMARUL 0732.822.51 3
Tel:732822513

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT639515
Data: 2013-09-19
feedback
Apartamente-vanzare.ro