+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

118.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-16 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 3
Compartimentare
Pret 118.000 euro
Cartier FOISORUL DE FOC
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 118.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

VAND AP 3 CAM 118MP, TERASA 70MP SI GARAJ SUBTERAN. LOCALIZARE: SITUAT IN APROPIEREA BULEVARDULUI THEODOR PALLADY, DIN SECTORUL 3 AL CAPITALEI, LA NUMAI CATEVA MINUTE DE AUCHAN TITAN SI STATIA DE METROU 1 DECEMBRIE TIP IMOBIL: S+P+5, 3 BLOCURI, PARCARE SUBTERANA DESCRIERE: ANSAMBLUL PALLADY RESIDENCE A FOST FINALIZAT IN LUNA MARTIE 2009, ESTE SITUAT IN APROPIEREA BULEVARDULUI THEODOR PALLADY, DIN SECTORUL 3 AL CAPITALEI, CONSTRUIT DUPA CELE MAI EXIGENTE STANDARDE DE CALITATE. AMPLASAT LA NUMAI CATEVA MINUTE DE HYPERMARKET-UL AUCHAN TITAN SI STATIA DE METROU 1 DECEMBRIE, PALLADY RESIDENCE ARE NUMEROASE FACILITATI, PRINTRE CARE PARCARE EXTERIOARA SI SUBTERANA, LIFTURI DE 6 PERSOANE, FINISAJE LUX. -APARTAMENTUL ESTE CONTORIZT INTEGRAL -DUPA CAZ MOBILAT -EXISTA BARIERA LA INTRAREA IN CURTEA INTERIOARA -EXISTA LOC DE JOACA PENTRU COPII -PERETII AP. SUNT DIN RIGIPS, ASTFEL INCAT SPATIUL DE 118MP LOCUIBIL SE POATE MODIFICA LA NEVOIE -CAMERELE AU IESIRE IN TERASA PROPRIE CARE ESTE INGRADITA CU GARD INALT DIN CONSTRUCTIA BLOCULUI, -GEMURILE AU JALUZELE MARO DIN ALUMINIU,PLASE ANTITANTARI -PE TERASA EXISTA COPERTINA DE 6MP -2 BAI,UNA CU CABINA, A DOUA CU CADA
Tel:744696779

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT579821
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro