+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

87.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-12-18 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 112 mp
Numar Camere 4
Compartimentare
Pret 87.000 euro
Cartier FIZICIENILOR
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 777 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

OCAZIE ! APARTAMENT HALA TRAIAN - PIATA SF STEFAN. VAND APARTAMENT CU 4 CAMERE LA HALA TRAIAN ( PARTEA CATRE PIATA SF STEFAN),SITUAT LA ETAJUL 2, INTR-O VILA DE P+3 .SUPRAFATA ESTE DE 84 M SI ESTE ALCATUIT DIN URMATOARELE : - CAMERA 1 - 16.33 MP - CAMERA 2 - 16.28 MP - CAMERA 3(LIVING) - 10.73 MP - HOL-( CAMERA DE ZI) - 10.38 MP - BUCATARIE - 6.08 MP - CAMARA- 1.08 MP - BAIE - 5.17 MP - VESTIBUL -4.39 MP - DEBARA- 0.93 MP ( SIFONIER IN PERETE IN DORMITOR) - BALCON BUCATARIE - 1.51 MP - BALCON DORMITOARE- 2.03 MP - BALCON LIVING- 5.07 ( LOC DE LUAT MASA) TOTAL : 84 MP APARTAMENTUL ARE CAMERE MARI, SPATIOASE SI INALTE. BAIA ARE DUBLA INTRARE : DIN DORMITOR SI DIN CAMERA DE ZI. BUCATARIA ARE SI EA DUBLA INTRARE, DIN HOLUL DE INTRARE IN CASA ( PRINTR-UN VESTIBUL) SI CEA DE-A DOUA USA DIRECT DIN LIVING. AMBELE DORMITOARE UN IESIRI IN BALCONUL DIN FATA. INTRE CAMERA DE ZI ( HOL) SI LIVING SE AFLA O ARCADA, INSA EA POATE FI FOLOSITA SI PENTRU USI IN CAZUL IN CARE SE DORESTE DEPARTAJAREA CAMERELOR. BALCONUL DE LA LIVING ( CEL DE 5.07MP) ESTE INCHIS SI ESTE FOLOSIT CA LOC DE LUAT MASA ( INCLUSIV PE TIMP DE IARNA, FIIND FOARTE BINE IZOLAT). GEMURILE SE DESCHID TOTAL SI POATE FI LASAT DESCHIS, IN CAZUL IN CARE SE DORESTE ASA CEVA. IMOBILUL ESTE SITUAT LA 200 DE M DE STATIILE DE TRANSPORT IN COMUN,MAGAZINUL MEGA IMAGE,SUCURSALE DE BANCI,PIATA T RAIAN,SCOLI SI GRADINITE, CEAINARIE SI RESTAURANTE. ACTE DE PROPRIETATE LA ZI.VECINI DE BUNA CALITATE.
Tel:727225160

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT555884
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro