+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

52.500

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-20 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 50 mp
Numar Camere 2
Compartimentare
Pret 52.500 euro
Cartier DUDESTI
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 1.050 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

GHENCEA-APARTAMENT DECOMANDAT 2 CAMERE CONFORT 1 BULEVARDUL GHENCEA. APARTAMENTUL(ETAJ 3/10, 54 M2) ARE GRESIE, FAIANTA, PARCHET, TERMOPANE, USA METALICA, BALCON INCHIS(TERMOPAN), AER CONDITIONAT, BLOC REABILITAT TERMIC CHIAR DACA NU A FOST NECESAR, BLOCUL ESTE DAT IN FUNCTIONARE DIN 1985( IARNA SE POATE DORMI CU GEAMUL DESCHIS). BLOCUL ESTE SITUAT VIS-A-VIS DE CLADIREA DE BIROURI GHENCEA BUSINESS CENTER SI CAPATUL TRAMVAIULUI 41. UNUL DINTRE CARTIERELE LINISTITE ALE BUCURESTIULUI, CEI CARE LOCUIESC IN ACEST CARTIER SUNT PERSOANE CIVILIZATE. VECINI SOCIABILI. IN APROPIERE EXISTA UN CARREFOUR MARKET( 5 MIN. DISTANTA), BILLA( 7- 8 MIN. DISTANTA), CORA LUJERULUI( MAX 10 MIN. CU TRAMVAIUL 41). DE ASEMENEA MAI ESTE UN PROSPER CENTER(10 MIN. DISTANTA), POSTA ROMANA( 5 MIN. DISTANTA). MALL PLAZA ROMANIA( 10 MIN. DISTANTA CU TRAMVAIUL 41) BLOCUL ESTE CONSTRUIT PE GRINZI CEEA CE CONSTITUIE UN AVANTAJ COMPARATIV CU MAJORITATEA BLOCURILOR CARE AU FOST CONSTRUITE DIN MATERIALE PREFABRICATE. RATB: AUTOBUZ-385, 126, 122, 173. TRAMVAI-41, 47. TROLEIBUZ-69, 71, 93. MOBIL:0758 885 666 PRETUL APARTAMENTULUI ESTE NEGOCIABIL!
Tel:0758885666,0764593662

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT640968
Data: 2013-09-20
feedback
Apartamente-vanzare.ro