+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

42.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-20 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 1
Compartimentare
Pret 42.000 euro
Cartier CALEA VICTORIEI
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 42.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

13 SEPTEMBRIE MOTOC- LA DOUA STATII RATB- DE PARLAMENT- CONSTR. 1989- 8/ 8 ULTRAMODERNA, GARS DUBLA CU HOL LOCUIBIL, DECOMANDATA, MOBILATA, UM, AC, TERMOPAN, PARDOSEALA- (GRESIE, PIATRA, MARMURA, PARCHET) FAIANTA TOTUL IN TONURI COMPLEMENTARE, MOBILIER - COMANDA EXECUTAT DE " EXPERT DESSIGNE" BALTURI DE MARMURA, DEASEMENI SI BARUL(MARMURA), PERETII ANTIFONATI SI PLACATI CU PAL DE 0, 6MM, INSTALATIILE SI CALORIFERELE NOI, SCHIMBATE, INSTALATIA DE CURENT PE CUPRU, BAIA ARE GEAM AERISIRE, CADA COLT IN TREPTE, DUS PANEL MOBILIER MARMURA, USA GLISANTA HOLUL LOCUIBIL FOARTE MARE, UNDE EXISTA UN DRESSING CU NISA PT COMBINA SAU FRIGIDER, PE ACELASI ETAJ POSED O BOXA DE 3/ 1, 8 M (CONTRACT) BLOCUL ESTE MONITORIZAT VIDEO, EXISTA 2 PARCARI DE BLOC, 3 MEGAIMAGE, KAUFLAND, PARC, MIJLOACE DE TR. COMUN, TOATE FACILITATILE ZONA LINISTITA, VECINI DEOSEBITI. PUTETI SUNA LA TEL: 0722297162 SAU 0767897345 (LUNI VINERI INTRE 10- 14 SI 17- 21) SI URMARE UNEI PROGRAMARI PUTETI VIZIONA ( MARTI & JOI INTRE 17- 20 )
Tel:0722297162,0767897345

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT146139
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro