+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

55.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Nu s-au gasit oferte asemanatoare

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-02-15 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 10
Compartimentare
Pret 55.000 euro
Cartier CALEA PLEVNEI
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 55.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

APARTAMENT 3 CAMERE 55.000EURO IN APROPIERE DE MONACO TOWER. APARTAMENT 3 CAMERE DECOMANDAT SITUAT IN CADRUL UNUI ANSAMBLU REZIDENTIAL LA CATEVA MINUTE DE STATIA DE METROU DIMITRIE LEONIDA CONSTRUCTIE NOUA 2013. ANSAMBLUL ARE REGIM DE INALTIME REDUS, P+4E, ESTE CONSTRUIT PE CADRE DIN BETON ARMAT, IAR INCHIDERILE PERETILOR SE FACE CU CARAMIDA POROTHER DE 25 CM, CONFORTUL FIIND ASIGURAT SI CU AJUTORUL TERMOIZOLATIEI DE 10CM BAUMIT. APARTAMENTUL SE VA PREDA BRANSAT LA TOATE UTILITATILE ( APA NOVA, DISTRIGAZ, ENEL, CANALIZARE ), CONTORIZAT SEPARAT. APARTAMENTUL ARE O SUPRAFATA UTILA DE 60 MP. IMOBILUL ESTE COMPUS DIN HOL, LIVING SPATIOS, 2 DORMITOARE, O BAIE, BUCATARIE SI BALCON GENEROS DE 8 MP. SE VINDE COMPLET FINISAT CU MATERIALE DE CEA MAI BUNA CALITATE: USA INTRARE METALICA ANTI-EFRACTIE, USI DE INTERIOR DIN LEMN, FAIANTA SI GRESIE ANTI-DERAPANTA ATAT PENTRU BAIE SI BUCATARIE, CAT SI PENTRU HOL SI BALCON. APARTAMENTUL DISPUNE DE : CENTRALA TERMICA PROPRIE SI CALORIFERE, USA LA INTRARE ANTIEFRACTIE, USI DE INTERIOR MODERNE, TAMPLARIE PVC 5 CAMERE REHAU CU GEAM TERMOPAN 4 ANOTIMPURI, GLAFURI DIN PVC INTERIOR / EXTERIOR, GRESIE FAIANTA SI PARCHET IMPORT SPANIA SI OBIECTE SANITARE MODERNE IN BAIE. IN PRETUL DE 55.000 EURO A APARTAMENTULUI SE OFERA UN LOC DE PARCARE SI TVA-UL DE 5%.
Tel:727239293

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT643350
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro