+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

38.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-16 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 50 mp
Numar Camere 2
Compartimentare
Pret 38.000 euro
Cartier BREZOIANU
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 760 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

PROPRIETAR VAND APARTAMENT 2 CAMERE IN BLOC NOU. VAND URGENT APARTAMENT 2 CAMERE, ETAJ 3 DIN 4, AMPLASAT IN ANSAMBLU REZIDENTIAL. LOC DE PARCARE INCLUS IN PRET, PROPRIETATE. ANSAMBLUL ARE PAZA SI ACCES CU BARIERA. APARTAMENTUL ESTE AMPLASAT LA 10 MIN DE STATIA DE METROU DIMITRIE LEONIDA, ACCES ASFALTAT DIN STR CHEILE TURZII. BALCON 4 M LUNGIME, CENTRALA TERMICA CU TERMOSTAT DE AMBIENT WIRELESS, MOBILA DE BUCATARIE INCLUSA IN PRET (FARA ELECTROCASNICE - ARAGAZ, FRIGIDER, MASINA DE SPALAT). CONSTRUCTIE 2012, CERTIFICAT ENERGETIC, CADASTRU, INTABULARE. TOATE ACTELE LA ZI (CADASTRU, INTABULARE INCLUSIV PENTRU LOC DE PARCARE, CONTRACTE GAZE, ENEL, APOMETRU LA APA ETC). APARTAMENTUL ARE ASIGURARE VALABILA UN AN, CENTRALA TERMICA ESTE IN GARANTIE. ANSAMBLUL DE LOCUINTE ARE FOISOR SPATIOS DIN LEMN CU DOUA GRATARE DIN CARAMIDA, LOC DE JOACA PENTRU COPII, SPATII VERZI AMENAJATE. IN CAMPUSUL ANSAMBLULUI ESTE AMPLASAT UN MAGAZIN ALIMENTAR CU POSIBILITATE DE PLATA A FACTURILOR PENTRU UTILITATI.
Tel:755627263

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT666898
Data: 2013-09-10
feedback
Apartamente-vanzare.ro