+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

52.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-02-15 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 6
Compartimentare
Pret 52.000 euro
Cartier BRANCOVEANU
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 52.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

VAND APARTAMENT 2 CAMERE CITY MALL. VAND APARTAMENT 2 CAMERE RENOVAT SI UTILAT ACCEPT CREDIT "PRIMA CASA" ! APARTAMENT 2 CAMERE CU SUPRAFATA DE 45MP IN ZONA EROII REVOLUTIEI, EXACT LA GURA DE METROU, ETAJ 6/7 (IN APROPIERE DE CITY MALL, MEGA IMAGE, BILLA, DIFERITE BANCI). PARCARI IN FATA BLOCULUI SI PARCARE ACOPERITA CU ABONAMENT IN APROPIERE. APARTAMENTUL ESTE RENOVAT COMPLET SI IZOLAT TERMIC (POLISTIREN) IN ANUL 2013 ( GEAMURI TERMOPAN NOI MARCA APLAST CU 6 CAMERE SI PROTECTIE SOLARA 4 ANOTIMPURI . DE ASEMENEA AU FOST SCHIMBATE INSTALATIA ELECTRICA, INSTALATIA SANITARA, USILE INTERIOARE SI CEA DE LA INTRAREA IN APARTAMENT (METALICA). CALORIFERE DIN ALUMINIU DE CULOAREA ALBA, SLIM IN INTREAGA CASA. LIVINGUL SI DORMITORUL SUNT MOBILATE MODERN : IN LIVING VETI REGASI UN PARCHET ALB DE BUNA CALITATE, CANAPEA DE PIELE, MASA DE CAFEA DIN STICLA SECURIT. PRODUSE MARCA IKEA DORMITORUL ESTE MOBILAT SI EL IN ACELASI TON MODERN SI IN ACELASI TIMP LUXOS CU UN IMENS PAT DE PIELE SI SALTEA NOUA FOARTE COMODA (DIMENSIUNILE PATULUI SI ALE SALTELEI SUNT DE 180/200). PRODUSELE SUNT MARCA KIKA. PARCHET ALB DE BUNA CALITATE. BUCATARIA ESTE MOBILATA NOU, DOTATA CU PLITA SI CUPTOR NOI (MARCA HANSA- GERMANY), CHIUVETA FRANKE FABRICATA DINTR-UN MATERIAL IMPOTRIVA ZGARIETURILOR, MASA DE BUCATARIE MARCA IKEA ETC. BAIA A FOST SI EA RENOVATA SI UTILATA IN ANUL 2012. TOATA TEVILE AU FOST SCHIMBATE CU UNELE DE CUPRU, GRUPUL SANITAR ESTE NOU, CADA DE BAIE NOUA, GRESIE, FAIANTA, OGLINDA BAIE SI NU IN ULTIMUL RAND MASINA DE SPALAT MARCA INDESIT. HOLUL A FOST SI EL RENOVAT AVAND GRESIE SI USA PVC PENTRU SPATIUL DE DEPOZITARE DIN INTERIORUL ACESTUIA.
Tel:729334550

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT586351
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro