+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

69.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-12-12 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 90 mp
Numar Camere 3
Compartimentare
Pret 69.000 euro
Cartier BELLER
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 767 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

APARTAMENTUL ESTE SITUAT LA 5 MIN. DE AUCHAN - TITAN SI DE METROU 1 DEC. 1918. CUMPARATURILE LE POTI FACE FIE IN MALL- UL IRIS - AUCHAN, FIE IN PIATA AGRO 1 DEC. 1918. DACA AI COPII MICI SAU DE SCOALA, AI GRADINITA SI SCOALA CHIAR PESTE STRADA. APARTAMENTUL ITI PUNE LA DISPOZITIE 75 MP UTILI INTR- O CONSTRUCTIE TIP BLOC 2007 LA STANDARDE DE PROTECTIE TERMICA. APA CALDA SI CALDURA TI LE DAU CENTRALA DE BLOC, TOTAL INDEPENDENT DE PRIMARIE. AI ACCES CU AJUTORUL A 2 LIFTURI, DIN CARE UNUL TE DUCE PANA LA MASINA PARCATA IN GARAJUL SUBTERAN, SECURIZAT. APARTAMENTUL SEMIDECOMANDAT ARE O DISPUNERE AERISITA A CELOR 3 CAMERE. BUCATARIA ESTE SEMIDESCHISA, DAR FACI GRATARUL LESNE CACI AI LA INDEMANA O HOTA CU EVACUARE DE 760MC/ H. MAI MULT, E MOBILATA COMPLET SI UTILATA SI CU CUPTOR ELECTRIC SI PLIDA DE STICLA PE GAZ. CELE 2 DORMITOARE SI BAIA SUNT DISPUSE PE UN HOL UNDE AI SI UN DRESSING IN 4 USI. BAIA ARE FEREASTRA. DIN BALCONUL DE PESTE 6 MP INCHIS CU TAMPLARIE PVC SI GEAM TERMOPAN VEZI COPILUL DUCANDU- SE DIMINEATA LA SCOALA. GRESIE, FAIANTA, PARHET SI USA METALICA. PLUS CATV, INTERNET SI INTERFON.
Tel:723693798

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT204522
Data: 2013-09-10
feedback
Apartamente-vanzare.ro