+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare




images Salveaza Oferta

Pret:

50.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-21 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 2
Compartimentare
Pret 50.000 euro
Cartier BELLER
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 50.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

VANZARI APARTAMENTE 2 CAMERE IN TITAN. VANZARI APARTAMENTE 2 CAMERE NOI IN TITAN VANZARI 2 CAMERE IN BLOC NOU, IN COMPLEX REZIDENTIAL PALLADY TOWERS, DIRECT DE LA DEZVOLTATOR, FARA COMMISION, CU URMATOARELE CARACTERISTICI: -BD. THEODOR PALLADY, 30C, SECTOR 3, BUCURESTI; - SUPRAFATA CONSTRUITA 61 MP, PRET 50000 EURO (NEGOCIABIL); -SITUAT IN BLOC NOU, FINALIZAT - 2010; -CONFORT I; -ANSAMBLUL REZIDENTIAL “PALLADY TOWERS RESIDENCE” ESTE SITUAT IN PARTEA DE EST A BUCURESTIULUI IN CARTIERUL TITAN, SECT 3; -ACCESUL SE FACE DIRECT DIN BULEVARDUL THEODOR PALLADY, ASIGURANDU-SE ASTFEL O LEGATURA RAPIDA CU CENTRUL CAPITALEI SI AUTOSTRADA SOARELUI; - IN IMEDIATA APROPIERE A COMPLEXULUI REZIDENTIAL SE GASESC MARILE DEZVOLTARI COMERCIALE : METRO, REAL, OBI, AUCHAN, BILLA, PENNY MARKET, IRIS MALL, MAGAZINUL TITAN-TITAN MALL CAT SI MCDONALD’S DRISTOR SI 1 DECEMBRIE, RESTAURANTE, CAFENELE, PIZZERIA, PUB-URI, STRANDUL TITAN; -“PALLADY TOWERS RESIDENCE” ESTE SITUAT LA O DISTANTA MICA FATA DE URMATOARELE PUNCTE DE INTERES: PIATA TRAPEZULUI, GRADINITA NR.160, GRADINITA NR.232, SCOALA GENERALA NR. 92, SCOALA GENERALA NR. 149, COLEGIUL TEHNIC COSTIN D. NENITESCU, PARCUL TITAN- A.I. CUZA, POLICILINICA TITAN; -CU DISPONIBILITATE PROPRIETATE IMEDIATA; -AVAND ACCES STRADAL: ASFALTAT, LOCUITORII ANSAMBLULUI REZIDENTIAL PALLADY TOWERS RESIDENCE BENEFICIAZA DEASEMENEA DE ACCES RAPID SI LA MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN, STATIA DE METROU ”1 DECEMBRIE 1918” SI O MODERNA LINIE DE TRAMVAI LA MICA DISTANT; -UITLITATI: CURENT, APA, CANALIZARE, GAZ, CATV, TELEFON, INTERNET, CENTRALA PROPRIE; -CONTORIZARE INDIVIDUALA CURENT, GAZE SI APOMETRE; -DOTARI IMOBIL: LIFT, SCARA INTERIOARA, INTERFON, CURTE COMUNA, PAZA; -USA INTRARE METAL; -FERESTRE CU GEAM TERMOPAN PVC;
Tel:728950025

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT486690
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro