+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

98.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-02-15 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 3
Compartimentare
Pret 98.000 euro
Cartier BASARABIA
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 98.000 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

VAND APARTAMENT 3 CAMERE, LOC DE PARCARE(SUBTERAN), ZONA METROU 1 DEC. APARTAMENTUL ARE CAMERE SPATIOASE SI LUMINOASE, CU GEAMURI FOARTE MARI, DOTAT CU CENTRALA PROPRIE SI BINE IZOLAT (APROX 200 LEI/LUNA DE IARNA GAZE), 2 BAI (UNA CU CADA SI UNA CU CABINA DE DUS), BALCON INCHIS CU TERMOPAN, AC, DRESSING CU USI DIN OGLINZI FUMURII SECURIZATE, SENZOR DE GAZE, SENZOR DE TEMPERATURA, GRESIE, FAIANTA SI TERMOPANE VEKA. ESTE SITUAT INTR-O ZONA FOARTE LINISTITA, LA ETAJUL 5/6 INTR-UN COMPLEX REZIDENTIAL CU ACCES RESTRICTIONAT, FARA TRAFIC DE MASINI, CU BARIERA, LOC DE JOACA PENTRU COPII CU TARTAN, VECINI CU VARSTE INTRE 30-40 DE ANI SI DOAR 4 APARTAMENTE PE ETAJ. IN PRETUL APARTAMENTULUI INTRA UN LOC DE PARCARE SUBTERAN FOARTE MARE, CE POATE FI USOR TRANSFORMAT IN BOXA/GARAJ, SITUAT CHIAR LANGA LIFTUL BLOCULUI SI CU POSIBILITATEA INCHIRIERII DE LOCURI DE PARCARE SUPLIMENTARE. ANSAMBLUL ESTE SITUAT IN APROPIERE DE STATIA DE METROU 1 DECEMBRIE, APROAPE DE MAGAZINELE AUCHAN, BILLA, REAL, OBI, METRO, DECATHLON SI VIITORUL MAGAZIN IKEA.
Tel:731039581

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT492445
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro