+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

73.500

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-03-23 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 3
Compartimentare
Pret 73.500 euro
Cartier ARCUL DE TRIUMF
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 73.500 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

APARTAMENT LA CHEIE PENTRU VANZARE, MOBILAT SI UTILAT MODERN IN ANUL 2011. APARTAMENTUL E LA ETAJUL 3/ 10 SI DISPUNE DE INTERFON SI LOC DE PARCARE PLATIT LA ADP SECTOR 6. ESTE FORMAT DIN 3 CAMERE TIP SEMIDECOMANDAT, 71 MP, DR. TABEREI 120 (SPATELE RESTAURANTULUI AZZURRO IN PLAN SECUND), LANGA LICEUL EUGEN LOVINESCU, GRADINITE, LOC DE JOACA CHIAR IN FATA BLOCULUI, PIATA CHILIA VECHE, BALCON- LOGIE INCHIS CU TERMOPAN SI AMENAJAT EFICIENT, GRESIE SI FAIANTA IN BUCATARIE SI BAIE, PARCHET, USA METALICA NEMTEASCA, GEAMURI TERMOPAN, APOMETRE+CALORIMETRE, AC LG 12000 BTU, COMBINA FRIGORIFICA ARISTON, ARAGAZ, MASINA DE SPALAT RUFE, MASINA DE SPALAT VASE BEKO, MOBILIER MODERN IN TOT APARTAMENTUL, SALTELE ORTOPEDICE; MOBILIERUL SI ELECTROCASNICELE SUNT APROAPE NOI, AU 1- 2 ANI DE FOLOSINTA, INTERNET+TV UPC. ZONA IN CARE ESTE AMPLASAT DISPUNE DE ACCES RAPID LA MIJLOACELE DE TRANSPORT RATB, PIATA CHILIA VECHE, CARREFOUR MARKET, FARMACII, RESTAURANTE, BANCI, POSTA, MALL. CONDITIILE FINANCIARE DE VANZARE: PREDARE DE CREDIT PRIMA CASA LA BCR CU RATA DE 280 EU/ LUNA PE O PERIOADA DE 25 ANI PLUS O DIFERENTA DE 20. 000 EU SUB FORMA DE AVANS SAU PLATA CASH INTEGRALA. APARTAMENTUL ESTE DISPONIBIL IMEDIAT.
Tel:743793994

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT670486
Data: 2013-09-02
feedback
Apartamente-vanzare.ro