+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

45.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-12-12 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 52 mp
Numar Camere 2
Compartimentare
Pret 45.000 euro
Cartier ARCUL DE TRIUMF
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 865 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

VAND APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDATE CONFORT 1 SPORIT, CIRCULAR IN DRUMUL TABEREI ZONA ROMANCIERILOR . APARTAMENTUL ESTE SITUAT LA PARTERUL UNUI BLOC TIP MONOLIT, SOLID, FARA RISC SEISMIC, NEAFECTAT DE LUCRARILE DE LA METROU, CU 10 NIVELURI REABILITAT TERMIC IN 2012 CU O SUPRAFATA UTILA DE 52 MP. SI DISPUNE DE LIVING, DORMITOR, BUCATARIE MARE, BAIE, 2 HOLURI SI BALCON INCHIS. BLOCUL ESTE CURAT, LINISTIT SI CU UN AMPLASAMENT CARE OFERA ACCES FACIL CATRE BULEVARDE, STATII RATB SI PUNCTE DE INTERES ALE CARTIERULUI (PARC, GRADINITA, SCOALA, PIATA, MALL). APARTAMENTUL ESTE PRETABIL SI CA SEDIU DE FIRMA (NOTARIAT, CAB. MEDICAL, STOMATOLOGIC, VETERINAR, AG. TURISM, ETC.) EXISTAND POSIBILITATEA CONSTRUIRII ACCESULUI SEPARAT DE INTRAREA BLOCULUI, EXISTAND ALEE AMENAJATA. ARE GEAMURI TERMOPAN, PERETII EXTERIORI IZOLATI PE INTERIOR, INSTALATIA DE APA DIN PPR, APOMETRE, CONTORIZAT TERMIC DAR NECESITA SI LUCRARI DE RENOVARE-AMENAJARE, ACEST LUCRU REPREZENTAND UN AVANTAJ PENTRU NOUL PROPRIETAR, AVAND POSIBILITATEA SA-L AMENAJEZE DUPA PROPRIUL GUST, INTERES S-AU DESTINATIE. APARTAMENTUL ESTE LIBER SI DISPUNE DE TOATE ACTELE NECESARE VANZARII. ETAJ PARTER COMPARTIMENTARE CIRCULAR CONFORT 1 CAMERE 2 BAI 1 BALCOANE 1 SUPRAFATA 52 MP DATA ADAUGARII 21 AUG 2013 (SAPTAMANA TRECUTA) ADRESA
Tel:728781071

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT656474
Data: 2013-09-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro