+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

69.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-11-21 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 52 mp
Numar Camere 2
Compartimentare
Pret 69.000 euro
Cartier APARATORII PATRIEI
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 1.327 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

BLOC CONSTRUIT IN 1985, DAT IN FOLOSINTA IN 1986. O SINGURA SCARA CURATA SI CU VECINI DE CALITATE. ET 4/ 4, VEDERE PE SPATE, LOCUL DE PARCARE ESTE SUB GEAM. 2 APARATE DE AC (SUFRAGERIE SI DORMITOR), GRESIE, PARCHET, FAIANTA, TERMOPAN, BALCON INCHIS CU TERMOPAN, CALORIFERE NOI, INSTALATII SANITARE NOI, USI INTERIOR NOI, USA METALICA INTRARE, DECOMANDAT, CONFORT 1. BLOCUL ESTE REABILITAT TERMIC IN 2009, A FOST PROIECTUL PILOT IN BUCURESTI, REALIZAT SUB ATENTA OBS A PRIMARULUI CHILIMAN. BOXA LA SUBSOL (SUBSOLUL ESTE CURAT, FARA APA, MIROS SAU PARAZITI DE ORICE FEL, SE POATE PROBA LA VIZIONARE). PESTE STRADA SE AFLA CARREFOUR MARKET, LA 2 MIN. DE MERS PE JOS ESTE MEGA IMAGE, STATIE RATB 301 SI 112, LA 7 MIN. DE MERS PE JOS ESTE STATIA DE METROU AUREL VLAICU, IN HERASTRAU SE AJUNGE IN 10 MIN DE MERS PE JOS. SCOALA ESTE LA 4 STRADUTE DISTANTA, IAR GRADINITA DIN CARTIER SE AFLA LANGA SPITALUL DE PEDIATRIE MEDLIFE AVIATIEI. PARTICULAR, EXCLUS IPOTECA, EXCLUS INTERMEDIARI. ACTE LA ZI, UNIC PROPRIETAR. FARA PROMOVARE!
Tel:735123081

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT434803
Data: 2013-09-11
feedback
Apartamente-vanzare.ro