+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

37.500

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2018-08-17 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 1 mp
Numar Camere 1
Compartimentare
Pret 37.500 euro
Cartier AGRONOMIEI
An Constructie
Etaj
Confort
Pret/Mp 37.500 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

GARSONIERA, STRADAL, BLD. C-TIN BRANCOVENU. -VAND GARSONIERA ETAJ 7/10 FARA BALCON, STRADAL, INTRAREA SI VEDEREA LA BULEVARD, ORIENTARE SUD-EST. -SITUATA LANGA STATIA AUTOBUZELOR 116 SI 141, 10-15 MIN DE MERS PE JOS PANA LA P-TA SUDULUI, SUN PLAZA, METROU, ORASELUL COPIILOR, CARREFOUR SAU SELGROS,LA 2 MINUTE DE MEGAIMAGE. -TREI GRADINITE, TREI SCOALI, DOUA LICEE IN IMEDIATA APROPIERE -BLOC MIXT, RECENT REABILITAT, PALIER REAMENAJAT, DOUA LIFTURI. -RECENT AMENAJATA, UTILATA SI MOBILATA CU USA METALICA, GEAMURI TERMOPAN SI JALUZELE ALUMINIU, GRESIE, FAIANTA, PARCHET, AER CONDITIONAT, CALORIFER OTEL, HOTA INOX, CHIUVETA SI PLITA INCORPORATE DIN INOX, FRIGIDER, MASINA DE SPALAT WHIRPOOL, TV LG 81 CM SI TV SAMSUNG 37 CM, SISTEM AUDIO TEVION 5+1, DIGITAL VIDEO RECORDER CISCO, LAPTOP EMACHINE, INTERNET WIRELESS CISCO, MOBILIER MODERN SI DE STRICTA UTILITATE, NU ARE VICII ASCUNSE NU NECESITA ALTE INVESTITII, ASIGURARE SI PLATI LA ZI. -COSTURI INTRETINERE REDUSE 100 LEI VARA-200 LEI IARNA PT. 2 PERSOANE, APA SI CALDURA CONTORIZATE, LOC DE PARCARE PLATIT. -IDEALA PENTRU LOCUIT SAU INCHIRIERE. -SE VINDE NUMAI COMPLET UTILATA SI MOBILATA CU TOATE ACCESORIILE DE AMENAJARE INCLUSE ! -SE ACCEPTA VANZAREA SI PRIN CREDIT BANCAR, SAU VARIANTE!
Tel:766818101

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: IMPT618502
Data: 2013-08-23
feedback
Apartamente-vanzare.ro