+

Oferte de top


+

Atlas Imobiliar


+

Stiri imobiliare
images Salveaza Oferta

Pret:

55.000

EUR

Educatie
Transport
Recreere
Centre
Cumparaturi

Informatii contact CGA Home Consulting


Date Agentie:
Nume: CGA Home Consulting
Telefon: +40 311 04
Email: office@cgahome.ro

Cere detalii legate de oferta

Pentru detalii suplimentare legate de ofertele selectate completati urmatorul formular si unul dintre agentii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Va rugam introduceti textul din imagine.
Calculator informativ - taxe notariale contracte vanzare-cumparare
Calculatorul informativ de taxe notariale[1] calculeaza onorariul notarial de autentificare contract de vanzare-cumparare bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren), onorariu notarial autentificare contract de credit si ipoteca, taxa de intabulare OCPI si impozitul datorat Statului la vanzare.
 • Cursul BNR de azi
  2019-03-18 1 € =
 • Introduceti pret imobil[2] in €:
  =
 • De cat timp detine vanzatorul imobilul:
  pana la 3 ani peste 3 ani
 • Modalitate dobandire imobil:
  Credit ipotecar obisnuit Prima casa
 • REZULTATE
 • Taxe platite de cumparatorul imobilului
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare
  Lei cu TVA 
 • Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit[3]:
  Lei cu TVA  
 • Taxa catre OCPI pentru intabulare:
  Lei  
 • Taxe platite de vanzatorul imobilului:
 • Impozit catre Stat[4]:
  Lei  
[1] Calculatorul informativ ofera valori aproximative si nu garantam ca valoarea taxelor pe care o emite este corecta;

[2] Pretul la care se vinde efectiv bunul imobil. Daca pretul convenit de parti pentru imobil este inferior celui rezultat din expertizele UNNPR privind valorile proprietatilor imobiliare, taxele se vor calcula folosind valoarea rezultata din aceste expertize ( cunoscute si sub numele de "ghiduri imobiliare notariale" sau "grile notariale").

[3] In cazul programului "Prima Casa 4" onorariul de autentificare a contractului de credit este "0" deoarece majoritatea bancilor care au aderat la program nu solicita autentificarea acestui contract;

[4] Impozitul datorat Statului este calculat numai pentru ipoteza existentei unui singur vanzator-proprietar. Pentru a mentine forma calculatorului de taxe cat mai simpla, nu am inclus posibilitatea introducerii numarului de coproprietari si a cotelor pe care le detin acestia. Pentru mai multe detalii in acest sens, puteti citi articolul "Impozit vanzare aparament, imobil, teren".

Caracteristici

Localitate Bucuresti
Suprafata Utila 75 mp
Numar Camere 2
Compartimentare Semidecomandat
Pret 55.000 euro
Cartier 16 FEBRUARIE
An Constructie
Etaj 1/2
Confort 1
Pret/Mp 733 euro

Specificatii apartament

Numar Bucatarii 0
Numar Bai 0
Numar Balcoane Fara
Usa Intrare
Podele Nespecificat
Mobilat Da
Loc Parcare Nespecificat
Ferestre
Stare Interior
Mai multe Detalii

Detalii

CGA Home Consulting va recomanda un apartament de 2 camere intr-un imobil construit in 2012 cu arhitectura mediteraneana. Apartamentul se afla la et. 1/2 intr-un imobil exclusivist cu 5 apartamente. stadiul de finisare este la alb, finisajele finale facandu-se la cererea clientului. Fiecare apartament va avea centrala termica individuala. Sistem Constructiv Arhitectura cladirii este alcatuita din beton armat, pereti structurali ( diafragme ) de beton armat cu grosimea de 30 cm. Cadrele sunt compuse din trei siruri de stalpi care sunt legati pe ambele directii de grinzi cu dimensiuni de 30+55 cm. Planseul este alcatuit din placa de beton armat monolit cu grosimea de 15 cm. Peretii exteriori sunt executati din caramida porotermica de 30 cm si sunt termoizolati cu polistiren expandat de 10 cm. Planseele si scarile interioare sunt facute din beton armat. Materialele utilizate sunt : beton C20/25, otel beton PC52, OB 37 si plase STNB. Constructia a fost proiectata pentru a rezista la cutremur de pana la 8.5 grade pe scara Richter. Geamurile sunt mari si ofera multa luminozitate in plus casei cu 3 randuri de geamuri de 6mm cuu tamplarie termopan cu 6 camere pentru a asigura confortul termic, sticla four seasons, cu folie low-e. Accesul pe terase se face din fiecare camera. Gazele, apa, electricitatea sunt contorizate individual, usa de acces in bloc este din sticla cu video-interfon. Imobilul este situat foarte aproape de Splaiul Uniriiunde se afla Staia de RATB 124, 223, la 5 minute de Metroul Mihai Bravu, si de Real Vitan, la 10 min de Parcul Tineretului. Dotari interioare Casa scarii este placata cu marmura alba, usi metalica cu lemn, usa de la intrare este din sticla si accesul in bloc se face cu video-interfon, instalatii sanitare, instalatii electrice, termice, centrala termica individuala, pereti finisati ( tencuiala, glet, vopsea lavabila ) usi de interior, faianta, parchet.

Agent:
Numar Telefon:
Id 0ferta: XI24949373
Data: 2013-11-11
feedback
Apartamente-vanzare.ro